VIP reggeli a PC Trade Systems rendezésével

Regisztrációs kérelem

8. reggeli: 2020 február 7.
Következő reggeli: hamarosan

Rólunk

A VIP (Vezetői IT Percek) reggeli házigazdája a PC Trade Systems Kft, mely egyre erőteljesebben igyekszik a digitális forradalom kihívásaira felkészíteni a vállalkozásokat és a lakosságot. A 2002-ben alapított vállalkozás mind komplexitásban, mind kifinomultságban egyediségre törekszik, és a jövő technológiáit hordozó megoldásokat kínálunk innovatív konstrukciókkal.

Tisztán látjuk az IT széles világán belül azon területeket, ahol üzleti partnereinkkel együttműködve a legnagyobb hozzáadott értéket tudjuk nyújtani, és segíteni tudjuk ügyfeleinket a mindennapi működésükben, problémáik megoldásában. Számos nagy volumenű informatikai szállítást, jelentős szoftverfejlesztési projektet magunk mögött tudva, sok sikeres üzemeltetési együttműködést sikeresen felépítve és fenntartva tapasztalatunkat élen járó informatikai megoldások létrehozásának szenteljük, melyeket az Ön igényeire testre szabva kínálunk, és amelyek a versenyelőnyeinket jelentik.

A PC Trade Systems Kft. szintén házigazdája a SzeBIT (Szeged Business and IT) rendezvénynek, mely első alkalommal Szegeden a TIK-ben került megrendezésre 2017. novemberében. 4200 látogató tekinthette meg a világ legfuturisztikusabb IT megoldásait olyan világcégek standjainál, mint a HP, Fujitsu, Microsoft, Epson, Acer, Kvazar, Legrand, TP-Link. A nap folyamán az érdeklődők a jövő technológiáinak megtekintése mellett a digitális forradalomról szóló előadásokat is meghallgathattak. A 2023-as SzeBIT november 23-án kerül megrendezésre. Részletek: www.szebit.hu

A PC Trade Systems Kft. immár második alkalommal nyerte el az Emberi Erőforrások Minisztériuma által alapított Családbarát munkahely kitüntető címet, továbbá ugyancsak második alkalommal minősítette Felelős Foglalkoztatónak a vállalkozást az Országos Foglalkoztatási Alap. A cég ösztöndíjat alapított a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán, két tehetséges fiatal tanulmányait támogatva, valamint "örökbe fogadott" egy GTK-s termet, melynek falán ezzel a Hosszú Katinka idézettel motiválják a hallgatókat: "Küzdj, amíg ők alszanak. Tanulj, amíg ők buliznak. Élj úgy, ahogy ők álmodnak".

A PC Trade Systems Kft. névadó támogatója a PC Trade Szeged KKSE női kézilabda csapatának, és ezüst fokozatú támogatója a MOL-Pick Szeged férfi kézilabda csapatának.

Folyamatosan igyekszünk új tevékenységekkel és akciókkal az Ön kedvébe járni, melyekről részleteiben is tájékozódhat folyamatosan frissülő honlapunkon (www.pctrade.hu), valamint napi aktualitásokkal jelentkező facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/pctradekft).

about-image
about-image

Mi a VIP reggeli?

A VIP reggeli elnevezése csak részben utal arra, hogy a rendezvény célközönségét azon cégvezetők (Very Important Person) jelentik, akik felismerték, vagy kezdik felismerni a digitális forradalomban rejlő kihívásokat és lehetőségeket.
A VIP reggeli elnevezésének másik szegmense és egyben fő üzenete, hogy Vezetői IT Percekkel (V.I.P.) kívánunk segítséget nyújtani azon globális tendencia adta fejlődési lehetőségekre, mely szerint a vállalati siker kulcsa a digitalizáció.

Nagyon fontos, hogy a VIP reggeli nem informatikusoknak szól elsősorban, hanem cégvezetőknek, döntéshozóknak, nyelvezetét is ehhez igazítjuk. Olyan nyelven fogunk beszélgetni, amelyet Ön ért. A VIP reggeli középpontjában mindig egy adott, a cégek életéből vett hétköznapi probléma áll, melyre nagy IT brandek szakértőivel és helyi ismert szereplőkkel keressük úgy a megoldásokat, hogy közben Ön is lássa, hogy vállalkozása működésének olyan területein is komoly hozzáadott értéke lehet az IT megoldásoknak, amire Ön nem is gondolt. Emberközeli, élmény alapú informatikát szervírozunk a reggeli mellé.
A PC Trade Systems a VIP reggelik vitaindító előadóinak meghívásánál erőteljesen épít azokra a nagy IT brandekkel kialakított szoros kapcsolatára, mely a térségben egyértelmű versenyelőnyét jelenti.
Ellentétben networking célzatú üzleti reggelikkel, a VIP reggeli résztvevői a PC Trade Systems vendégei, így a napindító közös étkezés teljes költségét a PC Trade Systems állja, beleértve a parkolást is, melyre az ART hotel mélygarázsában biztosítunk lehetőséget annak érdekében, hogy minden az Ön kényelmét szolgálja.

www.pctrade.hu

Miért hasznos?

Pontosan tudjuk, hogy az Ön ideje drága, ezért koncepcionálisan törekszünk arra, hogy a VIP reggelin való részvétel hasznos legyen az Ön számára; olyan hozzáadott értékkel bírjon, amely racionális döntéssé teszi a VIP reggelin való részvételt.

Eddigi vendégeink számára ezért volt hasznos, hogy vendégeink voltak a VIP reggelin:

  • "Végig az volt az érzésem, mintha rólam, az én problémáimról beszélnének"
  • "Megdöbbentett, hogy amikről eddig azt hittem, sőt, biztos voltam benne, hogy csak a multikra vonatkozik, az az én kis cégemre is igaz - már intézkedtem is"
  • "Nem általános lózungok, konkrétumok hangzottak el"
  • "Tudatosult bennem, hogy digitális cunami közeledik, ezt eddig csak sejtettem. Így viszont időben lépek, hogy a 9 fős cégem ebből jól jöjjön ki"
  • "Olyan dolgokról volt szó, amik nélkül tökéletesen jól elvan az ember addig, amíg nem tudja, hogy létezik. Viszont mióta tudom, hogy van, nem kérdés, hogy az én cégemnek is azonnal lépnie kell"
  • "Kifejezetten tetszett, hogy nem akartak eladni semmit, hanem gyakorlatilag 'felnyitották a szemünket"

És bár tudjuk, hogy szakmailag kevésbé kiemelt szempont, de ilyen vélemény is érkezett: :-)

  • "A helyszín csodálatos, a reggeli pazar, a hölgyek gyönyörűek voltak"
1. Vip reggeli 1. Vip reggeli

Témák

Program

Programok hamarosan!